Информация относно BGCHAT

BGCHAT е базиран уеб чат, който е част от Bulirc Network. В мрежата може да се влиза, както през mIRC, така и с WebChat.

НЕ СЕ ИЗИСКВА РЕГИСТРАЦИЯ за да влезете, но ако искате такава може да използвате КОМАНДИ, с които придобивате права над никове и канали. Съществува ФОРУМ, в който можете да споделяте предложения, мнения или проблеми. Моля запознайте се с ПРАВИЛАТА НА МРЕЖАТА. С влизането си в чата, ставате част от общество, което е изградено от правила, които се задължавате да спазвате. Можете да пишете с всеки, стига той да желае това.

Не използвайте нецензурни псевдоними и не обиждайте останалите!
Съществуват големи и малки чат стаи/канали, които е възможно да имат собствени правила и хора, които следят за спазването им. Запознайте се с правилата им и ги спазвайте, за да не бъдете изгонени. Ако не ви харесват просто сменете стаята. Достъпни са и полезни команди, които могат да ви предпазят от дразнещи индивиди, но не забравяйте, че те важат и за вас. Можете да пишете както в общите стаи, така и на лична с конкретен човек, с който комуникацията ви допада.
Пожелаваме Ви приятен чат!

Пазете се от непознати! В интернет всеки може да се представя за друг!